Tetszik a nő? Ezt az 5 kérdést soha ne tedd fel neki!

Önbizalomhiányról, gyerekességről és agresszióról árulkodnak a következő kérdések, amelyeket inkább hanyagolj, ha megismerkednél egy nővel.

„Akarsz járni velem?”

Ez a kérdés manapság már általános iskolában is ciki, nemhogy felnőttként. Ha a flörtölés, ismerkedés részeként tekintesz erre a mondatra, akkor nagyon esélyes, hogy a hölgyemény gyerekesnek titulál és így is fog rád tekinteni a későbbiekben.  Egyszerűen nincs rá szükség, hogy feltegyél egy ilyen kérdést, hiszen ha nem tudod rá a választ, akkor valószínűleg így is, úgyis nemleges a végkifejlet. Sokkal izgalmasabb, ha nem jelölünk egy konkrét időpontot, amikortól már „járunk” a másikkal, hanem hagyjuk, hogy az események igazolják magukat. Néhány hét után úgyis egyértelművé válik, hogy egy párost alkottok, vagy külön utakon folytatjátok az életeteket.

„Mondd csak, van valakid?”

Ez a kérdés az ismerkedés során legalább annyira problémás, mint később, egy működő kapcsolatban. Ha úgy nyitod meg a flörtölést, hogy hozzászegezed a hölgyhöz ezt a kérdést, akkor teljesen lerombolod a rólad kialakított képet, és elűzöd azt a varázst, amit a kapcsolat elején várunk a bontakozó szerelemtől.  A nők pontosan tudják, miért közeledsz, észreveszik a kezdeményező lépéseket. Igen, megspórolhatsz néhány felesleges kört, ha az elején kifaggatod a magánéletéről, de ha tényleg egyedülálló, akkor nem fog tudni úgy tekinteni rád, mint a legelején.  A beszélgetés menetéből kiderül, hogy érdeklődik-e irántad, vagy zavarba jön és keresi a kiutat: utóbbi arra is utalhat, hogy van valakije, de arra biztos, hogy nem szeretne ismerkedni.

„Hány pasival feküdtél már le?”

Ezt az információt sokan a kapcsolatukban is rejtegetik, nemhogy akkor, amikor még csak ismerkednek a másikkal. Egyik véglet sem szerencsés, az aranyközépút pedig csupán a felfogástól függ, ehhez hasonló bizalmas kérdésekkel nem illik faggatni senkit, nemhogy a kiszemeltet.  Tudnod kell, ilyenkor két dologra gondolnak a nők: ha túl nagy számot mondanak, akkor elveszítik a bizalmadat és csapodárnak látszanak, ha túl keveset, akkor viszont tapasztalatlannak, amatőrnek fognak tűnni a szemedben. Egy ilyen kérdésnek mindig arcpirongató, kínos végkimenetele van, és egyébként nem is lényeges a válasz.  Lehet, hogy csak egy barátja volt, de vele aztán jól begyakorolt mindent, és az is lehet, hogy sok férfival bújt ágyba, de már alig vár a nagy szerelemre, akit sosem fogja becsapni.

„Fizessek?”

Az első randevú utáni költekezés sok férfit nyomaszt, ugyanis manapság már nem vonatkoznak erre az alkalomra aranyérvényű illemszabályok. Sokan úgy vélik, a férfiasság feladása, ha nem az erősebbik nem állja a számlát, mások szerint a nők is keresnek, úgyhogy ők szintén fizethetnek. Egy tökéletes randin a nő felajánlja, hogy állja a költségek felét, még akkor is, ha te voltál az, aki felkérte a találkozóra. Egy nem tökéletes randin felteszed azt a kínos kérdés, hogy fizessél-e egyedül, amire nem igazán lehet megfelelő választ adni.  Az „igen” rettentően furcsán hangzik, a „nem” sem éppen jó, hiszen valószínűleg nem azt várod, hogy megvendégeljenek. A legjobb, ha kertelés nélkül kéred a számlát, és figyelembe veszed a hölgy reakciót.

„Megcsókolhatlak?”

A felemelő randit minden esetben csók zárja, ami egyúttal az intimitás megnyilvánulása, utalás arra, hogy nem barátként tekintesz a hölgyre. Az első csókra mindenki készül, a nők is pontosan tudják, hogy így szokás lezárni a találkát, ezért a reakciók kérdés nélkül elmondják a továbbiakat.  Ha a nő tipródik, kerüli a testközeli helyzeteket, megpróbál gyorsan lelécelni a randi végén, akkor kérdés nélkül is egyértelmű, hogy nem akar veled semmilyen testi kontaktusba kerülni. Amennyiben türelmesnek, kicsit izgatottnak tűnik, a szemedbe néz, esetleg még az ajkaidra is rápillant, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy alig várja a csókodat.  Ilyenkor megint csak felesleges engedélyt kérned, hiszen ez sokkal inkább gyerekes, mint illemtudó. A határozott, gyengéd csók viszont kifejezetten férfias, egyszerűen nem kellenek hozzá szavak.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu tette közzé.